Hvordan passer jeg bedst på mit løshår?

 • Det løshår, vi sælger i Glitter-butikkerne, er fremstillet af 100 % polyester og skal ikke behandles som almindeligt hår.

  Børst løshåret efter hver brug med en metalbørste. Brug aldrig en plastbørste eller en kam, da det slider på håret og skaber statisk elektricitet. Du kan finde metalbørster i Glitters sortiment.

  Toupering af løshår anbefales ikke, da det kan gøre løshåret svært at rede ud. Du må ikke bruge krøllejern, hårtørrer eller andre stylingredskaber, der genererer varme, på løshår, da det får løshåret til at smelte.

  Vask løshåret med en mild sæbe eller mild shampoo og lunkent vand. Kram forsigtigt håret, og gnid aldrig på det.
  Dyp derefter håret i en blanding af vand og en lille smule skyllemiddel til tøj. Lad håret dryptørre. Brug aldrig hårbalsam. 


  Vil du gerne have krøller i løshåret? Rul løshåret op på kolde curlere, og skyl det i varmt vand, maks. 70 grader. Lad håret dryptørre, og tag derefter forsigtigt curlerne ud.

  Hvis der opstår statisk elektricitet i løshåret, kan du tage lidt skyllemiddel på hånden og trække fingrene gennem håret. Brug silikonespray, der kan købes hos frisører, hvis du vil give dit eget hår samme glans som løshåret.

  Spray dit eget hår, før du sætter løshåret i.

 • Fik du svar på dit spørgsmål?

    

  Hvilke information mangler du?