Hvordan sletter jeg alle mine oplysninger?

• Log på "Min side", vælg "Kundeprofil", og rul ned til bunden af siden.
    Her kan du vælge "Anmod om sletning af mine kundeoplysninger".

Bemærk, at alle dine oplysninger bliver slettet, hvilket også omfatter din købshistorik. Det betyder, at du ikke længere har mulighed for at returnere produkter fra dine tidligere onlinekøb.

Hvis du har glemt adgangskoden til "Min side", kan du anmode om en ny her.