Hvordan kan jeg spore min bestilling?

• Ved alle forsendelser samt breve med eller uden sporing, der ikke kan være i din postkasse, får du besked via sms.

Ved hjælp af kollinummer/forsendelses-id og legitimation kan du hente din pakke på det nærmeste postudleveringssted.

Hvis du har brug for hjælp til at spore din pakke, kan du logge på "Min side" eller kontakte vores kundeservice på customerservice@glitter.dk eller via chat, så hjælper vi dig.