Skal jeg logge på for at kunne foretage en bestilling?

• Nej, du behøver ikke at logge på for at kunne foretage en bestilling.

Ved dit første køb opretter vi dog altid en kundeprofil, for at du kan logge på "Min side", hvor du kan se oplysninger om din bestilling.

Adgangskoden til din kundeprofil sendes til den e-mailadresse, du har angivet.

Hvis du vælger at blive medlem af Glitters kundeklub, modtager du endnu en e-mail med oplysninger om dit medlemskab.